В публичното пространство отдавна витае клюката, че Орлин Горанов ...

<br
>В публичното пространство отдавна витае клюката, че Орлин Горанов <span
Коментари Харесай

Моногамен ли? Орлин Горанов се оказа голям сваляч


В общественото пространство от дълго време витае клюката, че Орлин Горанов е  правилен на жена си

Той и неговата брачна половинка Валя имат един от най-продължителните брачни съюзи в гилдията. Двамата се радват на една пораснала дъщеря Жаклин, която сега живее в Америка.

Естрадната икона и Валя имат тридесет годишен брак, а малко на брой знаят, че тяхна кума е Катето Евро.

През годините актуалният водещ по Българска национална телевизия са го спраляги за гадже с кого ли не. Първо с дуетната му половинка Кристина Димитрова, след това с колежката Мариана Попова и още куп засукани мадами.Но двете певици, с изключение на надълбоко почитание към персоната на поп артиста с необикновен глас и признанието, че са единствено другари, „ без екстри “ не питаят нищо повече към него.

Съпругата му Валя постоянно е казвала, че в никакъв случай не е била в сянката на мъжа си, не се е чувствала подценявана от неговото държание или той в никакъв случай не я поставял под обичаната си музика.

„ Където и да има присъединяване, даже да е в Америка или друга страна, постоянно бърза да се прибере първо в къщи “, хвали се брачната половинка му.

Но неотдавна истината лъсна. Орлин Горанов смъква мадами наред от профила си? Оказа се обаче, че това е фалшив профил, а артиста е следващата звезда, потърпевша от измамници в нета.

„ Това не се случва за първи път. Няколко пъти сме алармирали службите, имам вяра, че нещата ще се оправят “, с неизменимата си усмивка декларира любимеца на публиката.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР