Свърши ли приказката на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева?
Синът на

...
<br
>Свърши ли приказката на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева?
<br
>Синът на
Коментари Харесай

И Ивелина Чоева мина по реда си: Сашо Кадиев напълно запленен от тази красавица


Свърши ли приказката на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева?

Синът на Катето Евро направи възторг в мрежата, като обществено оповести, че манекенката Ивелина Чоева е любовта на живота му. И пренебрегва дамата, родила му единствената към този момент дъщеря, Татя Тончева.

Двамата даже заживяха в софийския апартамент, който водещия купи, с цел да стартира нов живот с Ивелина Чоева.

И остави предходното си жилище, къщата на майка си Катето Евро в село Кокаляне, с цел да заживее с новата си обичана под нов покрив.



После последваха едни задгранични екскурзии с новата, фотоси, целувки в мрежата. Но като махараджа, Мамин Сашко не не помни и някогашната си, като се появяваше по всемирски събития с двете си дами. А Чочева му се отблагодаряваше, като го глезеше с всякакви вкусотии, доверяваха негови сътрудници от медията.

Само че Ивелина Чочева се намусила съществено след последната издънка. На фамилно фото Александър Кадиев се щракнал с дъщеричката си Катя и гаджето си, като овациите обрала не Ивелина, а дребната Кати.

„ Прекрасна е дребната Кати, а  и доста артистична. Одрала е кожата на баба си Катето Евро. Истинска хубавица!Определено ще детронира гаджето ти Ивелина Чоева, макар че е манекенка “,не спирали комплиментите в нета към единствената наследница на артиста.

Според горещите клюки Ивелина от ден на ден се дразнела от това, че Сашко обръщал повече внимание на щерка си, а тя оставала на втори проект.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР