Русата Златка търси известност, ама наужким
Особено като я настъпят по

...
<br
>Русата Златка търси известност, ама наужким
<br
>Особено като я настъпят по
Коментари Харесай

Русата Златка се озъби на фен: Въпросът му бил аморален?!


Русата Златка търси популярност, но наужким

Особено като я настъпят по „ мазола “, плеймейтката ръси огън и  жупел. Бившата на Благо Джизъса и на кого ли не още, дава отговор на питанки на почитатели в обществените мрежи.

И доста ясно, почитателите насочиха питанията си към вторичните й полови белези. Те живо се заинтересуваха за какво едната й бомба е по-ниска от другата и сочи към земята. И другият интерес, който демонстрират към персоната на плеймейтката бе, дали не има намерение в най-скоро време да понижи гръдната си обиколка. Защото, съгласно слуховете, май скоро ще става отново майка от новия си Карен.

Другият интерес, който предизвика силиконката, е дали е изпитвала болежка, когато й са слагали импланти при нарастването на гръдната й обиколка.

След ентото запитване за какво едната й цица е много по-виснала от другата, Златка Райкова не устоя. И гневно се озъби на следващия почитател, който й зададе този въпрос с нараснала компликация.

„ Не единствено едната ми гърда е по-голяма от другата, ами и единия ми крайник е по-къс от другия “, изсъска еротичната моделка в мрежата.

Интересно какви ли въпроси да й задават почитателите, че да може да дава отговор и да удовлетворява „ голямата й духовна същина “. Нали дамите от нейната категория единствено това развяват-силикон и способи по какъв начин да стопират времето, недоумяват в нета.

Източник: Лупа.бг

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР