Пълна промяна има във фейса на Емилия
Около талантливата фолкаджийка скандалите

...
<br
>Пълна промяна има във фейса на Емилия
<br
>Около талантливата фолкаджийка скандалите
Коментари Харесай

Пълна промяна! Емилия призна, къса с миналото


Пълна смяна има във фейса на Емилия

Около надарената фолкаджийка свадите не стопират. След като заряза Коко Динев и стана законна половинка на Жорж Башур1 клюките към нея  и фамилията й не стихват.

Въпреки че роди дъщеричка на сирийския паралия, нещата към тях не са изключително розови, разясняват зад тила й клюкари.

Преди време Емилия бе видяна сама да купонясва на рождения ден на колежката си Емилия. Тогава плъзнаха клюки, че сред нея  и строителния бизнесмен нещата скърцат крепко. Певицата обаче отхвърли да има драма.

Сега Емилия още веднъж провокира недоволство в нета. Фолкаджийката се появи в изцяло нова визия. Тя още веднъж е минала в армията на русокоските, каквато беше при започване на кариерата си.

Според битуващото мнение, щом дамата промени прическата и типа си, значи желае да се отърси от предишното и да търси нова обич в живота си.

А Емилия е подменила освен цвета на косата си, само че я е поскъсила и на всичкото от горната страна се е отървала от обичаните, за колежките й, екстеншъни.

Което провокира много питанки. А и Емилия даде половинчато пояснение на обстановката пред почитателите си, което прозвуча като полувенчата истина.

„ Ами взех решение да скъсам с предишното, по тази причина си трансформирах цвета на косата “, сбито отговори певицата.

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР