От няколко дни в медийното пространство ври и кипи
Преди дни

...
<br
>От няколко дни в медийното пространство ври и кипи
<br
>Преди дни
Коментари Харесай

Юлиан Вергов проговори след обвинението: Пребил ли е Диана Димитрова?


От няколко дни в медийното пространство ври и кипи

Преди дни Диана Димитрова избухна в персоналния си профил, че е свиреп пребита от мъж на снимачната площадка. Това се случило на фотосите не хитовата лекарска сага „ Откраднат живот “, където тя бе в ролята на доктор Зорница Огнянова.

Актрисата съобщи, че била при започване на кариерата, по тази причина не подала тъжба към съответните институции. Но жестокия побой се случил пред очите на тридесетина нейни сътрудници, които не реагирали, а се създали, че нищо не се е случило.

Битата актриса получи  и много нападни от звездни персони, които я упрекнаха, че и в този момент не работи съответно. И я заляха с мнения да бъде почтена до край и да издаде името на насилника.

Според клюките се оказа, че той е Юлиан Вергов. Докато в обществените мрежи кипеше от догадки, през вчерашния ден артиста се появи като посетител в предаването „ На кафе “.

Зрителите чакаха той да проговори за обвиняването или да каже нещо в своя отбрана.Панелистите не обелиха дума за това, че е разгласен за насилника на Диана Димитрова.

Той също, все едно нищо не се е случило и не е обиден от абсурда, стартира да ги разтяга едни.

Фокусира се върху идното си присъединяване и неговия воин в спектакъла „ С тил към залеза “.

„ Не съм изпадал в любовна обстановка сред началник и зависещ, Слава Богу.Всеки човек има трудности в любовта, изпада в разнообразни моменти, аз не съм изключение “, многозначително съобщи Юлиан Вергов.

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР