Меракът умира последен
Поговорката важи с пълна сила и за Лили

...
<br
>Меракът умира последен
<br
>Поговорката важи с пълна сила и за Лили
Коментари Харесай

Няма насита: Лили Иванова си прибра младо лъвче!


Меракът умира финален

Поговорката важи с цялостна мощ и за Лили Иванова. Въпреки че гони 90-така, примата на родната сцена не се отхвърля от свежа плът.

Освен с изумителният си глас, невероятна жизнеспособност, певицата е известна и с падалката си по млади мъже.

И в този момент Лиленце Пиленце не изневери на желанията си. Тя е прибрала в екипа си напълно младо лъвче. Дълги години звездата се доверяваше на гримьора Кирил Чалъков. Той й беше любим и тя в никакъв случай не го е сменяла. Но в този момент нещата са се обърнали. Тя споделила „ Чао “, неизвестно по какви аргументи на надарения гримьор и към този момент има нова тръпка до себе си. Младокът, заел мястото на Кирчо, както всички го назовават в шоусредите, се споделя Никола Флоридов. Освен чаровник, той  е и гений, поради което Лили Иванова изцяло се доверила на уменията му да я прави красива и млада за публиката.

Младият гений се наложил в последните години в сектора и работил с много известни персони. Но певицата го прибрала при себе си и той към този момент станал част от екипа й.

„ Май той не я радва единствено като се огледа в огледалото, ами и в леглото “, шушукат зад тила й завистници.

Преди време тя смени и водача си, който също бе дълготраен чиновник, с младок, с физика на мачо.

Не е загадка, че примата обича към нея да шавъркат млади и напращели мъже, по които да плакне очите си, одумват я в сектора.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР