Мариана Попова и Веселин Плачков се изпариха от публичното пространство
Звездното

...
<br
>Мариана Попова и Веселин Плачков се изпариха от публичното пространство
<br
>Звездното
Коментари Харесай

Мариана Попова и Веселин Плачков сътвориха чутовен гаф!И се изпокриха


Мариана Попова и Веселин Плачков се изпариха от общественото пространство

Звездното семейство, сякаш абонирано за медиите, към този момент не се мярка по тях.

Двамата по този начин са си паснали, че двойката постоянно е като в известната сентенция „ на всяка гозба мерудия “. Те обичат постоянно да дават ум за всичко, протичащото се в страната, без значение дали търсиш или не тяхното мнение.

Мариана Попова и половинката й постоянно мрънкат, че не им стигат парите, както и за това накъде върви родното изкуство. Според клюката тя спряла мъжа си да играе в театъра, с цел да не се загаджи с някоя млада и засукана колежка.

И меракът  й двамата да играят на сцената с Веселин се сбъдна. На сцената на спектакъл „ Сълза и смях “, двойката в живота изигра на сцената авторското произведение на Плачков-„ Виновни “.

Само че то претърпя цялостен провал.

Брадвата изненадващо пристигна от някогашният царски народен представител Антония Първанова.Тя безусловно попиля звездното семейство и в очите им съобщи, че не са кадърни, че представлението им е като боза, цялостно с егоизъм и комплекси.

„ Културата ни се принизи, безусловно стана гола “, изригна в мрежата политикът.

Устатата Мариана Попова не й остана длъжна. „ Контактувам единствено с сполучливи политици като Георги Първанов “, затапи я тя.

Но след тези излияния смуглата брюнетка и половинката й се скриха. И към този момент залипсваха на феновете по екраните на другите медии.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР