Лили Иванова е в ступор
Естрадната прима не е на себе

...
<br
>Лили Иванова е в ступор
<br
>Естрадната прима не е на себе
Коментари Харесай

Лили Иванова не е на себе си: Вярната й икономка й заби нож!


Лили Иванова е в ступор

Естрадната прима не е на себе си от тази вест. Нейната вярна икономка я изостави и то в най-напрегнатото време на годината.

Помощничката й безрезервно се грижеше за дома на огромната Лили Иванова. Мария е една от дребното, на които певицата се доверява напълно. През годините тя е спечелила сърцето на недоверчивата естрадна икона, която мъчно допускала хората до себе си.

Точно за празниците вярната икономка изоставила Лили Иванова. Тя прекарала дните в компанията на близки и  родственици, в къщата си в село Яна.Причината била, че й се родила правнучка и тя щастлива пособия към дребното създание.

Мария почнала да се грижи за дома и за самата Лили по рекомендация на по-голямата й сестра Магда.

Тя и Магда работили в дома за ветерани на изкуството и културата и оттова се познавали. Примата на естрадата се доверила на кака си и преценката й не я излъгала.

Мария безрезервно се грижила за чистотата на къщата на Лили Иванова, давала й скъпи съвети  за здравето й. Тя й имала голямо доверие съвсем за всичко.

Икономката била една от дребното, която давала препоръки на кралицата на българската сцена и тя постоянно я слушала. Мария съветвала Лили Иванова най-малко в дома си да не върви на високи токчета, с цел да й почиват краката. Защото певицата се оплаквала от болки в краката, които, след съвета на вярната Мария, отшумели.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР