Катето Евро винаги е била на върха на купона
Актрисата е

...
<br
>Катето Евро винаги е била на върха на купона
<br
>Актрисата е
Коментари Харесай

Удариха Катето Евро по най-силното й място!Хейтът я смачка


Катето Евро постоянно е била на върха на купона

Актрисата е и на върха на абсурда. В последно време звездата от „ Оркестър без име “ се изявява като жури в редица риалити формати. Тя даже води лично кулинарно предаване, като сервира на феновете позабравени бабини предписания в нов, съвременен привкус.

В предаването по Българска национална телевизия, което водеше звездата „ Храна за душата “ тя поднасяше на аудиторията бързи, лесни  и атрактивни предписания от домашната кухня.

„ Моята баба, както и мама готвеха доста добре. Съпругът ми обичаше да си хапва, по тази причина и аз започнах да изпипвам вкусотии в кухнята “, обича да се хвали с готварските си умения актрисата.

В живота атрактивната брюнетка също влиза в роля на грижовна майка и отлична стопанка. Майката на Сашо Кадиев обича да се хвали със зимнината и зеленчуците, които отглежда в къщата си в Кокаляне.

Но с последното си видео в Инстаграм мнозина се запитаха в действителност ли е добра готвачка Катето Евро или това е една от следващите й функции?

В клипчето актрисата демонстрира по какъв начин се оправя с обичайната японска рецепта. Чаровницата показва умеенето си да прави суши.И акцентира дебело, че яденето на суши било вековна традиция в фамилията й.

Само че приготвянето на тази рецепта не получи утвърждението на феновете кулинари.

„ Е, в случай че в действителност се справяш по този начин и с останалите си манджи, каква готвачка си в действителност “, попукаха я в мрежата.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР