Камелия взе решение и няма да отстъпи от него
Като колежката

...
<br
>Камелия взе решение и няма да отстъпи от него
<br
>Като колежката
Коментари Харесай

Камелия взе безпощадно решение!Постъпи като Глория


Камелия взе решение и няма да отстъпи от него

Като колежката си Глория тя реши да го направи и към този момент е тръгнала по този път. Блондинката от Чипровци е непреклонна в решението си.

Поп фолк дивата желае да напише своя автобиографична книга, по терка на колежката си Глория.

51-годишното „ огън момиче “  е несъмнено, че има какво да показа на своите почитатели и да направи пътя им по-лек, в случай че са решили да я следват в професионален проект.

Преди настъпването на новата година Камелия изпадна в един куп откровения, евентуално омагьосана от коледното знамение.

Изкусителката умее да приковава вниманието на почитателите си към себе си със серия предизвикателни фотосесии. И с това, че макар че е задоволително разкрепостена и умее да провокира сърцетуптене у мъжете, тя си остава вярна единствено на един-Цветин. Двамата са двойка от доста години и макар че нямат брак, връзката им устоя на годините, провокациите и изкушенията повече от всеки един „ постоянен “ брак на някои от звездите.

„ Никой не ме познава. Единствено мъжа ми, очевидец на моите болки, разочарования, компликациите, през които съм прекосявала. Искам да покажа в книгата си една друга Камелия. В нея съм откровена-от детството си, до в този момент. Жив човек съм, нито съм толкоз идеална, нито съм толкоз неприятна, имам от всичко “, споделя поп фолк звездата. И признава, че колкото и пъти да е била на ръба, постоянно се е чувствала добре, когато пътува и работи.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР