Какво се случва с Емилия и мъжа й Жорж Башур?
Майката

...
<br
>Какво се случва с Емилия и мъжа й Жорж Башур?
<br
>Майката
Коментари Харесай

Би ли му шута? Емилия скъса синджира, но без Башур


Какво се случва с Емилия и мъжа й Жорж Башур?

Майката на три деца скъса синджира, само че без обичания си Башур. Певицата се е забавлявала до ранни зори, само че в компанията липсвал строителния бизнесмен. Отдавна се приказва за скърцане в брака на чалга фурията и сирийския предприемач, само че към момента нищо не се е  посочило на повърхността.

Емилия палува, сама, с колежките си за рождения ден на Емануела. Зеленооката фолкаджийка чукна 41 и чества в тузарски столичен ресторант. Веселбата не мина без наложителните, за сектора, салфетки, чупки в кръста, провокативни подиуми и пиперливи песни.



„ Отдавна не се бях забавлявала по този начин, сама, без задължения, без да съм на работа. Беше необикновено, приказвахме си с сътрудниците до 6 сутринта. Имаше доста смях,веселба, диалози, беше напряко шеметно “, похвали се самата Емилия в мрежата.

Емануела с изключение на рожден ден, чества и имен. А към радостната компания се причисли и друга млада майка- Десислава. Блондинката се беше барнала в къса синя рокличка, с цел да се изфука по какъв начин е „ издухала “ непотребните килограми.

„ Емилия и Башур постоянно са дружно, като скачени съдове са. А  и той не я оставя сама да шътка напред-назад, че знае ли се, има много мераклии, изключително по кръчмите, където пее. Това, че я оставил сама с компания до ранни зори, много съмнително е “, разясняват почитатели на певицата.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР