И Йорданка Христова залитна по модата
Естрадната легенда също се уреди

...
<br
>И Йорданка Христова залитна по модата
<br
>Естрадната легенда също се уреди
Коментари Харесай

И Данчето Христова се уреди с младо лъвче?


И Йорданка Христова залитна по модата

Естрадната легенда също се уреди с младо лъвче. 79-годишната звезда към този момент мъчно се справяла със дилемите от всекидневието си, по тази причина си наела гиздав младок. Ролята на мускулестия мачо била да кара колата й, както да заплаща битовите сметки и да се разправя с разнообразни действия по институциите. Отменял я и в извършването на покупки, в носенето на тежките чанти.

Всичко това младото лъвче вършело против възнаграждение.

Личният помощник на звездата постоянно бил и като душеприказчик, разкриват близки до музикалната легенда.

Данчето Христова дълго време се съпротивлявала против това да си откри прислуга, само че най-после кандисала. Нейната колежка и съперница на сцената Лили Иванова от дълго време се уредила не с един, а с върволяк от хора, които й прислужвали. Тя си имала иконом, персонален помощник, който съвместявал ролята на импресарио  и водач, както и мускулести охранители, сходно на холивудските звезди.

Въпреки че Данчето Христова имала две деца, тя не желала да ги затормозява със себе си. Те живеели в столицата, виждали се постоянно с майка си, само че гонели персоналните си кариери.

Синът й Григор Стоичков, носещ името на звездния си дядо от партийното минало, се занимавал с компютри.Той не бил фамилен, нито имал наследници. Щерка й Ивана претърпя куп любовни неудачи със скандални дами, само че в този момент няма жена до себе си. Тя била мебелен дизайнер и търгувала нещата си онлайн.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР