Годжи се издъни яко
Популярният водещ и музикант на Слави Трифонов

...
<br
>Годжи се издъни яко
<br
>Популярният водещ и музикант на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Черни облаци надвиснаха над Георги Милчев - Годжи


Годжи се издъни крепко

Популярният водещ и музикант на Слави Трифонов е заловен да кара къркан до козирката във Враца. Годжи карал предостатъчно наквасен  и това дало мотив очевидци да сигнализират на дежурния телефон 112.

Ченгетата го пипнали и го свалили от автомобила. Годжи бил седнал зад кормилото след запой и дрегерът отчел граници, които обаче се оказали възможни при новите правила на шофиране.

Тази била повода музикантът за не влезе зад решетките, като това се случи с топ готвача Андре Токев.

Освен това известният реализатор не е аварирал, нито предизвикал пътно-транспортно произшествие на пътя. Най-вероятното наказване, което ще отнесе врачанецът е лишаване на шофьорската брошура. И това единствено в най-лошия вид, предвиждат спецове.

Нещо се случва с Годжи, тревожат се близки до зевзекът. В последно време той надебеля фрапантно, като даже си скъса ризата, когато даваше изявление онлайн. Сега още веднъж се върнал към старите си навици-пиенето, което в един миг може да му „ изяде главата “, тревожат се родственици.

Годжи се разведе с първата си брачна половинка, тъй като й кръшкаше. След разводът през леглото му минаваха един куп млади и засукании хубавици.След като се загаджи с 23-години по-младата си жена, която му роди дъщеричка, той се кротна. Музикантът сбъдна и фантазията й за магазинче за биохрани, само че поради инфлацията то хлопна кепенци.

Според клюката Надя към момента вехнела по остарелия си другар, по тази причина нещата сред нея и Годжи скърцали.

Източник: Лупа.бг

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР