Година след смъртта на Денис Теофиков скандалите не стихват
Талантливият поп

...
<br
>Година след смъртта на Денис Теофиков скандалите не стихват
<br
>Талантливият поп
Коментари Харесай

Година след смъртта на Денис Теофиков: Скандални разкрития!


Година след гибелта на Денис Теофиков свадите не стихват

Талантливият поп фолк реализатор си отиде от този свят едвам на 21. Според последните разкрития на съдбовния ден- 24 октомври, когато полетя от 7-ия етаж, Денис бил изцяло спокоен. В белите му дробове патоанатомите не откриват кръв, което демонстрира, че не е бил изплашен. А това отхвърля версията, че е бил бутнат от балкона, какъвто слух се въртеше към неговата кончина.

В тази връзка остава мълвата „ склоняване към самоубийство “, към която се въртят и свидетелските показания.

В кръвта на младия реализатор не са открити и опиати, само че неприятната вест е, че не се е съпротивлявал. Във съдбовната дата той получил паник офанзиви, свидетелстват още разкрития към изненадващата му гибел.

Въпреки че се твърдеше, че Денис потърсил помощта на ходжа, с цел да се избави от демоните, това не се удостовери. На погребението го е опял евангелистки свещеник, който му оказал помощ в духовните лутания.

Колежката му Кали, която мощно скърби за надарения юноша, е уверена, че той самичък не си е поставил завършек на живота.

„ За мене и за доста хора Денис ще си остане жив. Системата го умъртви, музикалния пазар. Той наложи обикновеното, комерсиалното. Стойностните и комплицирани неща се възприемат мъчно, не стават шлагер. За страдание Денис също бе заставен да влезе в матрицата, само че той бе сензитивно дете. Не мисля, че неговия край е обвързван с персоналния му избор “, безапелационна е Кали.Галин също е безапелационен, че Денис не си е протегнал ръка самичък на живота.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР