Галена сама се подреди на този хал
Хитовата изпълнителка се вманиачи

...
<br
>Галена сама се подреди на този хал
<br
>Хитовата изпълнителка се вманиачи
Коментари Харесай

Лошото се случи: Галена припадна на участие!


Галена сама се подреди на този хал

Хитовата изпълнителка се вманиачи по отслабването и това й изигра неприятна смешка. Топ певицата на „ Пайнер “ стана плашещо слаба, а почитателите неведнъж я предупреждаваха за заплахата. Тя се трансформира в „ ходещ скелет “ и  остана единствено едни „ живи мощи “, само че типа й не стресна смядовката.

„ Аз се одобрявам такава и желая дори още да отслабна “, отблъскваше офанзивите Галена.

Но поради упорството певицата се „ насади на патешки яйца “ и в този момент ще си „ сърба “ следствията от упоритостта си и манията да е доста слаба.

При едно от последните си участия на Галена й прилошало и почнала да повръща.

„ Беше в действителност нещо ужасно. Както си пееше и радваше аудитория, внезапно й стана доста зле. Добре, че я хванаха, другояче щеше да се сгромоляса и удари на земята. След което стартира да драйфа. Ужас, но тя сама си го направи “, напомнят си кошмарната преживелица клиенти на заведението.

Според други източници на Галена не за първи път й прилошава на участия. Но в този момент наподобява нещата са доста съществени, тъй като тя е отменила още две планувани изяви-в столицата и в Силистра.

Но не е изтъкнала повода за това решение. Според мнозина това се дължи на инжекциите за диабетици, които фолкаджийката си бие, с цел да бъде слаба.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР