Емрах Стораро показа апартамента си
По-малкият син на Тони Стораро отвори

...
<br
>Емрах Стораро показа апартамента си
<br
>По-малкият син на Тони Стораро отвори
Коментари Харесай

Емрах Стораро показа апартамента си!


Емрах Стораро сподели жилището си

По-малкият наследник на Тони Стораро отвори жилището си в столицата, с цел да показва лукса, в който живее. Поп фолк артистът се похвали, че се доверил в подредбата на дома си на опитни дизайнери.



Той очакваше овации за разкоша, в който тъне, само че получи противоположната реакция.



Феновете видяха позлатен кич, кухня  и спалня в бяло и синьо, и ахнаха от отрицание. Те чакаха от артиста по-изискан усет, само че евентуално са се излъгали.

„ И това в случай че е дизайнерска работа, здраве му кажи!Ама крепко са го излъгали. Това е просто кич, какъвто не би трябвало да има в дома на един по-заможен човек. Хубава работа, ама….. “, нахраниха го  феновете.



Но за разлика от по-големия си брат Фики Стораро, Емрах обича да са пъчи за доста неща. И въобще не му пука от злобарите, които не стопират да го солят в мрежата поради абсурда с екс гаджето му Теди Александрова.

Двамата имаха изпепеляваща обич, само че роднините на артиста се постараха да ги разделят. След което Емрах и Теди направиха връзката си зрелищна и обществена, като изговориха доста неща един за различен. Доста неприятни неща, за които евентуално на по-късен стадий ще съжаляват, подозират техни почитатели.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР