Емануела май си е нацелила съпруга на Светлана Гущерова
Палавата Емануела

...
<br
>Емануела май си е нацелила съпруга на Светлана Гущерова
<br
>Палавата Емануела
Коментари Харесай

Емануела краде мъжа на Светлана Гущерова?


Емануела май си е нацелила брачна половинка на Светлана Гущерова

Палавата Емануела евентуално ще се трансформира в най-голямата опасност за „ посестримата “ си Светлана Гущерова. Уж на подбив в предаването на Алекс Сърчаджиева “Животът по автентичен случай “ зеленооката изкусителка се изтърва, че доста харесва Християн Гущеров.

„ Такъв мъж одобрявам, със фамилни полезности. Който стои до брачната половинка си, не обикаля по питейните заведения, грижи се за тях и ги води на екзотични почивки “, изтърва се фолкаджийката. Но след това, евентуално осъзнала,че е прекалила с халбите добави, че към този момент не си търси мъж.

Емануела има две момчета от двама разнообразни мъже,  а връзките й пагубно се сгромолясват и по-късно идва пушилката на непрекъснатите кавги и обиди.

Фолкаджийката постоянно се е жалвала, че не може да нацели точния мъж, тъй като нейните гаджета постоянно й кръшкали.Затова по никакъв начин не е  самоцелно нейната фантазия един ден Хриси Гущеров да стане неин. Въпреки че Светлана му роди три деца, това не би попречило на Емануела да се опитва най-малко, клюкарят я колежки.

„ Светле, отваряй си необятно очите и си пази мъжа. И доста не се фраскай къде ходите на отмора и какви дарове ти дава, тъй като доста златотърсачки се облизват за него “, предизвестяват дамата на Гущеров нейните почитатели в мрежата.

Източник: Лупа
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР