Диона мина всякакви граници
След като от рап, стана чалга певица,

...
<br
>Диона мина всякакви граници
<br
>След като от рап, стана чалга певица,
Коментари Харесай

Диона удари дъното!Срамните й снимки подпалиха нета


Диона мина всевъзможни граници

След като от рап, стана чалга певица, Диона няма спирачки. На неприличното и даже вулгарно държание.

Дали тъй като претърпя огромна персонална драма и се раздели с мъжа, в който се кълнеше, че е нейната сродна душа, а той й кръшна, само че певицата става все по-разкрепостена.



Диона освен гази разпоредбите, само че става все по-предизвикателна. Последните й фотоси обаче минаха всякаква граница и подпалиха нета. Те по-скоро прилягат на актриса от филми за възрастни, в сравнение с изпълнителка от лекия отрасъл на музиката.

Въпреки че много от колежките й от поп фолка ползват този способ, с цел да станат известни и да се „ набият на очите “ на загорелите мачовци, фотосите й не провокираха мечтаната реакция. Феновете я жигосаха, а към нея заваля канонада от отрицателни мнения.



„ Това което правиш, минава всевъзможни граници. За еротично списание ли се снимаш, в розови филми ли участваш и какъв образец за морал даваш на младите “, “Да ми дадат едно огромно дърво, че да ги подхвана всички тези… “, „ Преди те харесвах повече, имаш заложба, само че я пропиляваш с лека ръка. Не  е това методът да се прочуеш,просто се излагаш и то доста “, „ Засрами се и се вземи в ръце!Удари дъното! “, са единствено част от коментирате на потребителите на нета.

Дали Диона ще се осъзнае или ще продължи по пътя надолу, единствено тя си знае.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР