Диона е в болница, в тежко състояние
Катастрофа на автомагистрала Тракия“

...
<br
>Диона е в болница, в тежко състояние
<br
>Катастрофа на автомагистрала Тракия“
Коментари Харесай

Бургазлия вкара Диона в болница!Положението й е тежко


Диона е в болница, в тежко положение

Катастрофа на автомагистрала „ Тракия “ вкара чалга дивата в болничното заведение.

Денислава Сашова, както е името на поп фолк певицата Диона, имала присъединяване в Ямбол, навръх Ивановден.Певицата се прибирала на идващия ден за столицата, с цел да си почине от празненството и да не пътуват изтощени. Зад кормилото на тузарското й „ Порше “ бил бургазлията Симеон Кондев. Той бил и неин озвучител, като точно мъжът карал немското возило.

Управлявайки колата, в един миг водачът се пресегнал, с цел да вземе от задната седалка якето си. Миг нехайство, загубвайки надзор над возилото, той се забил с гневна скорост в мантинелата.

Мелето се случило на 118 километра по аутобана и било със страшна мощ. Диона е откарана в най-близкото болнично заведение в тежко положение. Тя била с мозъчно разтърсване и строшен нос, като блъснала обонятелния си орган в таблото на колата, оповестяват нейни близки.

„ Истина е, Диона е в болница. Състоянието й  е тежко и тя  е мощно уплашена от злополуката. Все отново, популярност на Бога, че са живи “, декларират и нейни сътрудници.

Немският автомобил е мощно повреден, цялата му предна част е смачкана.Преди към месец Диона закупила тузарската машина от автосалон в столицата.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР