Близначета проплакаха в дома на обичания актьор Велко Кънев
Звездата на

...
<br
>Близначета проплакаха в дома на обичания актьор Велко Кънев
<br
>Звездата на
Коментари Харесай

Близначета проплакаха в дома на Велко Кънев!


Близначета проплакаха в дома на обичания артист Велко Кънев

Звездата на киното и театъра си отиде от този свят преди 11 лета, само че нито брачната половинка, нито щерките, нито почитателите са го не запомнили.

На тъжната годишнина, на 11 декември радостно събитие озари дома на огромния Велко Кънев. Родът му се продължава не с едно,  а още цели две близначета.

За радостното събитие се похвали вдовицата му Дора в обществената мрежа. Тя постна фотография по какъв начин разхожда внучетата из софийски парк. Но не споделя, поради поверие, нито какъв е пола на близнаците, нито от коя дъщеря са.

И двете дъщери на звездата от емблематичното „ НЛО “ живеят и  работят в чужбина. Голямата Катерина от години живее и работи в банка в Канада, като първа направи родителите си баба и дядо, с внучката София.

Сестра й Марта е приключила стопанска система в Париж и магистратура в Сорбоната. Женена е за французин  и има три деца.

Дъщерите на Велко Кънев рядко се прибират в родината си, само че постоянно идват на годишнината на баща си, с цел да почетат паметта му.

Майка им постоянно пътува при тях, с цел да им гостува. Но това лято се разболя тежко от коронавирус  и даже се стигна до болница, само че бе излекувана.

Обичаният от генерации българи артист Велко Кънев си отиде от този свят след тежко боледуване от рак на гласните струни.

Източник: Ретро

 

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР