Благо Джизъса май няма да си смени нрава
Колкото и да

...
<br
>Благо Джизъса май няма да си смени нрава
<br
>Колкото и да
Коментари Харесай

Полина плаче, та се къса: Благо Джизъса пак залитна по чуждо в „Сървайвър“!


Благо Джизъса май няма да си смени нрава

Колкото и да се кълнеше, че Полина ще си остане последната му обич, някогашният ритнитопковец не изневери на слабите си ангели.

Нашареният мачо влезе в Сървайвър “, с цел да позакърпи поизтънелия си джоб. Според упоритата клевета той доверил с продуцентите мастит хонорар в размер на четиристотин бона.



След четири деца от три разнообразни дами, както и безчет връзки, някогашният национал напълно го закърши в веществен проект.

Горещият слух сочи, че с хотелиерската наследница Благо избързал да мине под венчило, с цел да се уреди материално. Брюнетката има солидно имане, с помощта на родителите си, от което Благо Джизъса се възползва предостатъчно.

Но поради налегналата го досада в фамилния живот, макар че доста скоро се врече във честност на настоящата си брачна половинка, а и с цел да изкара свои пари, той се впусна в приключенското риалити.

Но „ вълкът козината си мени… “, а Благо Джизъса-не. По думите на участници в шоуто футболистът още веднъж залитнал и то по предходната си възлюбена.  И това била фолкаджийката Татяна. Двамата имала временен флирт, откакто Благой Георгиев се разведе с първата си брачна половинка Есмел Омерова и се върна в България. По думите на някогашната му Златка Райкова двамата омачкали чаршафите, макар че отхвърлят любовна спекулация.

А бясната Полина не серпантина да плаче, когато до ушите й достигнал грозния слух, жалят я приятелки.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР