Асен Блатечки се прецака яко
Диляна Попова окончателно отряза пътя на

...
<br
>Асен Блатечки се прецака яко
<br
>Диляна Попова окончателно отряза пътя на
Коментари Харесай

Няма лъжа, няма измама!Блатечки ще се „хапе“,Диляна ловна богаташ


Асен Блатечки се прецака крепко

Диляна Попова дефинитивно отряза пътя на буйният артист към сърцето си. То към този момент е заето от нов мъж. Определено двамата са в синхрон, той даже гледа хлапака й от Блатечки.

Бурна, взривоопасна се оказа любовта на синеоката моделка и актриса и Асен Блатечки.Двамата се радват на общ наследник Борил, по който разпределят грижите си и до такава степен.

Още до момента в който бе в обятията на първата си жена, режисьорката Катерина Горанова, той залитна по чаровната Диляна. Любовта им пламна на снимачната площадка и те не спираха първоначално гневно да отхвърлят връзката им.



Но откакто Диляна Попова наду корема, истината лъсна.След това Асен Блатечки циркулираше сред двете се дами, след това се откри при манекенката, само че престоят му бе къс.

Той бе белязан със кавги и раздели, след което двойката се паряса дефинитивно. Колкото и да се опитваха да стоплят връзките си, буйния  и непослушен манталитет на Асен Блатечки, както и трайното му клатушкане по фусти, докара до край в връзките със синеочката.

Но към този момент Диляна Попова е спокойна с новото си гадже. Според слуховете той е състоятелен ресторантьор и се грижи безрезервно за Борил. Момчето е втори клас в Музикалното учебно заведение и е много буйно.

Диляна прави всичко допустимо да озапти силата му, като го записва в разнообразни извънкласни занимания. Таткото Блатечки също има блестящо наличие в живота на наследника си.

„ Един ден ще се хапе, че е изпуснал Деляна, но към този момент ще е късно “, разясняват го в нета.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР