Алекс Богданска взриви мрежата
Бившата жена на Даниел Петканов показа бременно

...
<br
>Алекс Богданска взриви мрежата
<br
>Бившата жена на Даниел Петканов показа бременно
Коментари Харесай

От кого е бременна Алекс Богданска?Показа бременно коремче


Алекс Богданска взриви мрежата

Бившата жена на Даниел Петканов сподели бременно коремче. Тя, дружно със сина си Габриел и някогашния си Дани Петканов, са на фамилна отмора в Тайланд. Разведените съпрузи криеха изначало взаимната си почивка, само че след това се разбра, че почиват дружно.

Миналият февруари съпрузите сложиха дефинитивно завършек на брака си. Като причина за развода се оказа прекомерно амбициозната манекенка, която изисквала от Лудия кореспондент да е по-нахъсан за всичко. Това, както и че тя вадела повече пари от него, блъснало по мъжкото му его и той предпочел развода, пред това да се поправя.



Те изминаха дълъг интервал, през който Александра даже потърси услугите на психолог, с цел да се оправи със обстановката. Тя желала да роди още едно дете и тогава ненадейно пристигнал удара от Лудия кореспондент, поискал да се разведат публично.

Но наподобява, че въпреки всичко възприятията победиха и двамата са още веднъж дружно. Въпреки че публично не са афиширали събирането си.

Дали фантазията на Алекс нейния наследник да има братче или сестриче, се е сбъднала? И от Дани ли е бременна моделката. Тези въпроси си зададоха почитателите им, когато Алекс Богданска се появи в мрежата с бременно коремче.

Оказа се, че паниката е безрезултатна. Тя била подута в коремната област не тъй като носи нова рожба, а тъй като преяла. Натъпкала се с бургери, картофки, салата, които останали, откакто сина й се нахранил. И единствено два часа по-късно тя се появи както си я знаем, с съвършено изваяно тяло.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР