БОЙЗ, Айдахо (AP) — Съдия обмисля какъв ефект би трябвало

...
БОЙЗ, Айдахо (AP) — Съдия обмисля какъв ефект би трябвало
Коментари Харесай

Съдия обмисля грешна дата на смъртта на детето в делото за тройно убийство срещу Чад Дейбъл

БОЙЗ, Айдахо (AP) — Съдия обмисля какъв резултат би трябвало да има скандал с документи върху едно от трите обвинявания в ликвидиране против Чад Дейбъл, Мъж от Айдахо, упрекнат в убийството на жена си и двете деца на новата си другарка.

Седми областен арбитър Стивън Бойс предизвести юристите в четвъртък следобяд, че датата на гибелта на 7-годишния Джей Джей Валоу е неверна в обвинителния акт. Новината пристигна тъкмо откакто прокурорите прекратиха делото си в траялия седмици развой.

Обвинителният акт имаше вярната дата — на или сред 22 и 23 септември 2019 година — когато беше подаден за първи път през 2021 година, само че беше променен през февруари, с цел да се каже, че момчето е убито „ на или сред 8-ми и 9-ти септември 2019 година ” Това в действителност са датите, на които прокурорите считат, че по-голямата му сестра, 16-годишната Тайли Райън, е била убита.

Бойс даде на прокурорите два часа, с цел да приготвят своите причини за какво обвиняването би трябвало да остане в действие или по какъв начин съдът би трябвало да се спр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР