Бойците в UFC не са нищо повече от най-добрите български

...
Бойците в UFC не са нищо повече от най-добрите български
Коментари Харесай

Живко Стоименов: В UFC не са нищо повече от нас

Бойците в UFC не са нищо повече от най-хубавите български ММА състезатели, разгласи един от водещите наши представители в Смесените бойни изкуства Живко Стоименов. Той показа, че главната разлика са няколко детайла, които са навързани между тях.

„ Просто те са в Щатите, където е Меката на ММА. Имат по 10 индивида в категория, с които упражняват. Ние не сме с две леви ръце или с два леви крайници, че да не може да успеем – описа Живко Стоименов в изявление за youtube канала Спортната джунгла. 

- Трудно се влиза там, само че би трябвало да имаш мощен управител, добра статистика, победи против мощни бойци и в огромни организации. Всичко е един тежък кръговрат. Моят управител има контакт с UFC. Въпросът е, че след последната ми загуба би трябвало да се върна с 2-3 следващи победи против мощни съперници в KSW. “

Защо в България водещите топ бойци не се събират в тимове? Как Живко Стоименов се е справил с булитата като младеж? Кога е идващият мач на българския войник? Всичко това в цялото изявление за youtube канала Спортната джунгла:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР