Бойците от специалната военна операция, както и всички, които им

...
Бойците от специалната военна операция, както и всички, които им
Коментари Харесай

Медведев: Бъдещето на Руската федерация се формира от войниците от специалната военна операция

Бойците от специфичната военна интервенция, както и всички, които им оказват помощ в тила, оформят бъдещето на Русия. Това сподели ръководителят на " Единна Русия " Дмитрий Медведев, говорейки на заключителната дискусионна платформа " Бъдещето на Русия " в навечерието на партийния конгрес, оповестяват съветски медии.

" Нашето бъдеще в този момент в действителност се образува от нашите хора, безусловно всичко. Тези момчета, момчетата, които в този момент са на фронта, девойките, които им оказват помощ. Тези, които вземат участие в доброволчески действия, нашите доброволци - нашите приятели, които оказват помощ на фронта, са също участват в залата., които, както се споделяше, постоянно са в тила, укрепвайки отбранителната дарба на страната ни “, сподели Медведев.

Той добави още, че всеки човек „ дава своя принос “ за общото бъдеще.

„ Властите също, апропо “, акцентира Медведев.

Според ръководителя на партията би било „ необичайно да се подценява приносът на властта, защото властта постоянно подхваща дейности, които имат нескончаем резултат за десетилетия напред “.

" Въпросът е дали е позитивен или негативен. Тук доста зависи от " Единна Русия " като партия, защото ние сме ръководещата партия. Надявам се, че не бъркаме тук, ние вършим всичко, с цел да бъде нашата страна мощна, мощна, авторитетни, с цел да ни вземат под внимание “, означи Медведев.

Медведев добави, че обликът на бъдещето по един или различен метод е обвързван с политически събития, най-важното от които е изборът на президент на Руската федерация. „ Президентът е фигурата, която консолидира всяка страна, консолидира нашата страна, тук всичко е ясно за нас, имам поради за тези, които се събраха в тази зала, за тези, които поддържат курса на Единна Русия „ Ние подкрепете нашия президент Владимир Владимирович Путин “, сподели ръководителят на партията.

Той обърна внимание и на огромния брой младежи, събрали се в залата.

" Това е ужасно, вие всички се пробвате да покажете своите качества, благоприятни условия, по някакъв метод да се реализирате в актуалния живот. Започнах с обстоятелството, че никой не знае бъдещето, това е правилно, само че мисля, че несъмнено не се съмнявате: вашето бъдеще не е „ Ще бъде скучно “, заключи Медведев.

Дискусионната платформа „ Бъдещето на Русия “ е последното от трите събития, които партията организира в навечерието на конгреса. На 28 ноември в Ростовска област се организира платформата „ Аз се гордея с Русия “, а на 5 декември в Нижни Новгород се организира платформата „ Аз имам вяра в Русия “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР