Бойците от руската частна армия Вагнер се сражават в Украйна

...
Бойците от руската частна армия Вагнер се сражават в Украйна
Коментари Харесай

Войниците от Вагнер се бият в Украйна с оръжие от Северна Корея


Бойците от съветската частна войска " Вагнер " се борят в Украйна със севернокорейско оръжие, настояват от Съединени американски щати. По американски данни множеството от бойците са някогашни пандизчии, а скоро за фронта ще заминат и затворнички.

По преценка на американското държавно управление сега към 50 000 бойци от съветската частна войска " Вагнер "  се бият в Украйна., сподели представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Джон Кърби. Само предходната седмица към 1000 полицаи от " Вагнер "  са били убити в сраженията, като 90 % от тях били някогашни пандизчии.
Редакцията предлага
Бойците от " Вагнер "  били получили за осъществяването на дилемите си ракети от Северна Корея. Все отново Съединени американски щати считат, че оръжието, предоставено на " Вагнер ", не е в такива количества, че да промени динамичността на фронта и в, съобщи още Кърби. Доставяйки оръжието, Северна Корея е нарушила наложените от Организация на обединените нации наказания.

Пригожин и Северна Корея отхвърлят

Шефът на групата " Вагнер "  Евгений Пригожин отхвърли американските изказвания, наричайки ги " злословия и спекулации ". " Всеки знае, че от дълго време не доставя оръжие на Русия ", написа в своя декларация Пригожин. Севернокорейското министерство на външните работи на собствен ред съобщи, че оръжейни покупко-продажби с не са били реализирани в никакъв случай.

Изглежда явно, че в подтекста на военните усложнения на съветската войска. Пригожин " безусловно прекарва хората в Украйна през месомелачката ", сподели Кърби. Той въобще не зачита човешките животи, изключително пък украинските. " Но бих споделил, че се отнася по същия метод и към руснаците. "  Кърби разгласи, че американското държавно управление ще наложи и нови наказания по отношение на групата " Вагнер ".

След пандизчиите - и затворнички

Междувременно стана известно, че довереникът на - Пригожин - възнамерява да изпрати на фронта в Украйна и дами от съветските затвори. Съответното известие бе публикувано от компанията на Пригожин " Конкорд ". Намеренията на Пригожин, прокиснал девет години в пандиза, са. За дамите се планува освен да работят като медицински сесетри, само че и да се включват в подготовката на саботажи в Украйна.

 
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР