Бойците от групировката „Ислямска държава” заплашиха, че ще обезглавят бившата

...
Бойците от групировката „Ислямска държава” заплашиха, че ще обезглавят бившата
Коментари Харесай

Ислямска държава заплаши порноактриса заради сцени с хиджаб

Бойците от групировката „ Ислямска държава” заплашиха, че ще обезглавят някогашната порноактриса от ливански генезис Мия Халифа поради характерен филм, в който носи хиджаб. Това заяви в събота Daily Mail.
Ислямистите към този момент са „ екзекутирали” актрисата благодарение на Photoshop и са изпратили фотосите на Халифа през обществените мрежи. Самата тя твърди, че не се опасява от закани.
През декември в интернет започва събиране на подписи под петиция за назначението на Халифа за дипломат на Съединени американски щати в Саудитска Арабия. Авторът на петицията означи тогава,че Халифа е почтена да съставлява Съединени американски щати, защото е потвърдила ”вече нееднократно, че умее да сплотява хората без значение от културното или етническо наследство”.
Халифа е известна и с псевдонима Миа Калиста. Тя е родена в Бейрут в християнско семейство, откъдето дружно със фамилията се мести в Съединени американски щати когато е на 10-годишна възраст. Кариерата си във филмите за възрастни стартира през 2014 година. Тогава и попада на първите места в рейтинга на Pornhub.
Халифа към този момент си изкарва парите като следи спорта и поп културата посредством личния си канал в услугата за стрийминг онлайн Twitch.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР