Бойците на UFC в тежка категория Сирил Гане и Жаирзиньо

...
Бойците на UFC в тежка категория Сирил Гане и Жаирзиньо
Коментари Харесай

Сирил Гане изнесе лекция на Жаирзиньо Розенструик

Бойците на UFC в тежка категория Сирил Гане и Жаирзиньо Розенструик се биха в основната борба на UFC Vegas 20, което се организира в Лас Вегас. Битката им беше значима за тежка категория и продължи 25 минути.

Гане се показа доста добре, а Розенструик заложи на овче самообладание, което в последна сметка му изигра неприятна смешка. Битката беше еднотипна и през всичките рундове видяхме по какъв начин Гане точкуваше Розенструик, който просто стоеше и чакаше на контра. Моментът за Жаирзиньо по този начин и не пристигна и той не сподели безусловно нищо в багра. Сирил от своя страна впечатли със светкавични джабове, както и с няколко събаряния.

Розенструик проспа цялата среща и очевидно се надяваше на шанс, какъвто извади в борбата против Алистър Овърийм. В последна сметка срещата им стигна до решение, което беше доминантно в интерес на Гане - (50–45, 50–45, 50–45).

С тази победа Сирил остана непобеден в ММА и усили серията си на 8-0 в клетката. Гане към този момент има 5 победи в UFC и при още един триумф ще може да претендира за златото при тежките. Розенструик от своя страна още веднъж се върна към загубите и печели 1 от последните си 3 борби в UFC. Това без подозрение е едно от най-слабите му представяния.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР