Бойци от британските специални сили са помогнали за освобождаването на

...
Бойци от британските специални сили са помогнали за освобождаването на
Коментари Харесай

Британци са подготвили украинските тюлени за превземането на Змийския остров с подводен десант -

Бойци от английските специфични сили са помогнали за освобождението на Змийския остров, като са обучили в Киев украинските „ тюлени “ от 73-морски център за специфични интервенции на Украйна, част от специфичното разузнаване на Военноморски сили на Украйна, заяви в неделя английският „ Сън “. За завладяването на острова украинците са употребявали особено подводно съоръжение в жанр „ Джеймс Бонд “ с цел да доближат до острова под вода с подводен десант.

Според изданието бойци от Специалната лодъчна работа (Special Boat Service, SBS) са пътували до Украйна с цел да приготвят украинските си сътрудници за задачата на Змийския остров и по-конкретно да ги обучат за работа със специфичното съоръжение, което е на въоръжение в английските специфични елементи – подводен скутер DPV (Diver propulsion vehicle), детайл от водолазното съоръжение, потребление с цел да се усили дистанцията, което могат да изминат с по-голяма скорост под вода водолазите.

„ 73-ти военноморски център се трансформира в острието на меча, подсигурявайки силите, които достигнаха до острова ", сподели източник от английската войска. „ Много мощни момчета служат в украинските специфични елементи, само че им липсваха нашето образование и нашето особено съоръжение. Резултатът от присъединяване на Англия в образованието на украинските военни беше завладяването на Змийския остров. “

Вестникът оповестява, че английските специфични елементи са обучавали украинци да се оправят с подводни носители, с чиято помощ, съгласно Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, бойни плувци от 73-ти военноморски център са пристигнали на Змийския остров на 7 юли, пробвайки се да слагат там украинското знаме. В същия ден съветското министерство на защитата заяви, че по-късно аероплан на съветските въздушно-космически сили е блъснал острова, унищожавайки част от украинските военнослужещи.

На 30 юни формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-лейтенант Игор Конашенков заяви, че съветските въоръжени сили са изтеглили гарнизона си от Змийския остров „ в символ на благосклонност “. Оттогава украинската страна иронично разяснява всеки собствен боен триумф на бойната карта като " израз на благосклонност “ от страна на съветската войска.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР