БОЙС, Айдахо — Законодателите в Айдахо се очаква да гласуват

...
БОЙС, Айдахо — Законодателите в Айдахо се очаква да гласуват
Коментари Харесай

Айдахо обмисля забрана за използване на публични средства или съоръжения за грижи за транссексуални

БОЙС, Айдахо — Законодателите в Айдахо се чака да гласоподават тази седмица по законопроект, който не разрешава потреблението на каквито и да е публични средства за пол- потвърждаване на грижи, в това число за държавни чиновници, употребяващи работна здравна застраховка, и за възрастни, обхванати от Medicaid.

Законодателството към този момент е признато в Камарата и би трябвало единствено да почисти болшинството републикански Сенат, преди да бъде изпратено на държавното управление Бюрото на Брад Литъл, където евентуално ще бъде подписано в закона. Републиканският губернатор неведнъж е казвал, че не има вяра, че обществените средства би трябвало да се употребяват за грижи, които удостоверяват пола.

Ако законодателството бъде признато, Айдахо ще стане най-малко 10-ият щат, който не разрешава финансирането на Medicaid за грижа за одобряване на пола за хора от всички възрасти, съгласно организацията за покровителство и информация Movement Advancement Project. Законите са част от продължаваща национална битк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР