Бойното шоу SFC 8: The Matrix ще разтърси "Зимния дворец"

...
Бойното шоу SFC 8: The Matrix ще разтърси "Зимния дворец"
Коментари Харесай

Гълъбаров преди SFC 8: Нямам намерение да губя, особено на родна земя

Бойното шоу SFC 8: The Matrix ще раздруса "Зимния замък " на 12-ти май в София. Организаторите са планували страхотни борби по правилника на ММА и кикбокс, а феновете ще могат да видят в в клетката първенци в разнообразни бойни дисциплини.

Един от тях е трикратния европейски първенец по ММА, Даниел Гълъбаров, който ще излезе в следващата си професионална борба.

Подготовката му е в разгара си и Даниел тренира за здрава борба, написа MMA.bg.

"Към момента всичко върви по проект. Нямам травми и се надявам това да си остане по този начин и до края на самата подготовка.

Както нормално тя протича в клуб 'Десант' във Варна под управлението на Николай Добруджански.

От цялата подготовка най-трудната част е най-после, тъй като тогава съм минал през целия лагер и се е изляла много пот, а от време на време и кръв. "

Гълъбаров има доста победи в аматьорския ММА, където при участията на националния тим завоюва три пъти европейската купа, а през 2016-та завоюва и бронзов орден от международното по ММА в Лас Вегас, Съединени американски щати.

Сега обаче Даниел се състезава при експертите, където разликите не са по никакъв начин малко.

"Най-основната разлика е в продължителността на рундовете. Но пък за сметка на това когато участваш в огромно съревнование - европейско или международно, се постанова да направиш по няколко срещи в границите на 5 дни. "

Гълъбаров се готви за здрава борба и дава обещание на почитателите, че ще ги зарадва с българска победа.

"Нямам желание да изгубвам, още повече на родна земя, " безапелационен е бойния спортист.

Билетите за събитието са към този момент в продажба и могат да се намерят на промоционални цени в мрежата на Eventim, както и в магазина за бойни спортове на ул. Искър 16а.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР