Бойни самолети на ВКС на Русия са прелетяли най-малко четири

...
Бойни самолети на ВКС на Русия са прелетяли най-малко четири
Коментари Харесай

Напрежение в Средиземно море! Руски бойни самолети прелетяха над американски разрушител

Бойни самолети на Върховен касационен съд на Русия са прелетяли минимум четири пъти над американския есминец унищожител USS ​​Donald Cook ( " Доналд Куук " ), ситуиран в Средиземно море, оповестява турското издание Hurriyet.

Според информацията, американският транспортен съд се е доближил на разстояние 100 километра от сирийския град Тартус, в който се намира съветската военноморска база.

По-рано, Washington Examiner, базирайки се на източник в американското военно министерство, съобщи, че USS Donald Cook е напуснал пристанището в Кипър в понеделник и се е насочил към Сирия. Също по този начин се оповестява, че разрушителят е оборудван с 60 крилати ракети Tomahawk ( " Томахоук " ).

В понеделник президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че Съединени американски щати имат намерение да вземат решение в границите на 24 до 48 часа по отношение на отговора на химическата офанзива, за която се твърди, че е станала в сирийския град Дума.

Постоянният представител на Русия в Организация на обединените нации, Василий Небензя, съобщи от своя страна,че информацията за химическа офанзива в сирийското село Дума е подправена.

Ники Хейли, непрекъснат представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации обясни, че Съединените щати ще отговорят на потреблението на химическо оръжие в Сирия, при положение, че Съветът за сигурност на Организация на обединените нации не може да отбрани мирното население.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР