Бойко Василев стяга сватба с приятелката си и колежка Албена

...
Бойко Василев стяга сватба с приятелката си и колежка Албена
Коментари Харесай

Две години след тежкия развод: Бойко Василев вдига сватба, ето я избраницата на "човека Панорама"!

Бойко Василев стяга женитба с приятелката си и колежка Албена Колчакова, с която живее от 2016 година Новината обикаля коридорите на Българска национална телевизия от седмица. Преди по-малко от две години водещият на „ Панорама” се разведе със брачната половинка си Адриана Петрова и към този момент без задръжки се радва на любовта си с журналистката.

Бенетейци разкриха, че точно Албена Колчакова го подтиквала да узаконят връзките си като минат под венчилото толкоз скоро след тежкия бракоразвод с адвокатката. 48-годишният публицист не бил изключително очарован от концепцията да облича брачен костюм, откакто изтърпя жестоки премеждия около бракоразводното драма, твърди " Таблоид ", без да се базира на съответен източник.

Телевизионерът желал най-малко малко да се порадва на свободата, преди още веднъж публично да стане фамилен мъж, настояват негови сътрудници от „ Сан Стефано” 29. Въпреки запасите си към брака като институция Човекът „ Панорама” към този момент е изискал ръката на журналистката с ангажимента да не пришпорват нещата.

Любовта на Бойко и Албена избухва по класическия метод - на работното място, където двамата прекарват повече време, в сравнение с у дома. Така, с изключение на взаимното привличане, те се сближили и около общите професионални задължения.

От 9 години Албена Колчакова е продуцент на утринния блок на Българска национална телевизия „ Денят започва”. Освен водещ на „ Панорама” пък, Бойко Василев е основен продуцент на „ Актуални предавания” в националната телевизия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР