Бойко Василев се видя в чудо след спор между партийни

...
Бойко Василев се видя в чудо след спор между партийни
Коментари Харесай

Бойко Василев се видя в чудо след спор между партийни лидери в Панорама

Бойко Василев се видя в знамение след спор сред партийни водачи в " Панорама ".

Водещият на предаването по всякакъв начин се опитваше да приключи разногласието посред им и да върне дебата към идващите избори 2 в 1, които ще се проведат на 14 ноември.

" Стига, апелирам ви. Нека чуем и другите. Всички би трябвало да приказват по равно, апелирам ви. Нека не приказваме един върху различен, тъй като другояче няма по какъв начин да има жестомимичен превод в ефир.

Моля, уважавайте се! ", заявяваше водещия по време на предаването.

" Много е кофти ареста. Аз бях там, само че желая Кирчо, който е нарушил закона, да прекара там най-малко едно денонощие. Той е направил незаконно действие по член 313 “, това съобщи водачът на Атака Волен Сидеров във връзка абсурда с канадското поданство на Кирил Петков.

" Ако обича генералът Радев да пристигна и да изясни за какво е назначил този. Радев се е скрил в кула от слонова кост “, добави Сидеров в предаването " Панорама “ по Българска национална телевизия.

Той също по този начин се ядоса, че в студиото няма съществени партийни водачи, а дребни мераклии за политически живот.

" Вие бяхте вицепремиер в първото държавно управление, което ограби българите и когато се появи паметната фраза " За Бога, братя, не купувайте “. Признайте си – не може да отричате това “, съобщи Сидеров към Александър Томов, който също бе в студиото.

" Не е правилно всичко това. Трябваше да се откри метод за смяна “, съобщи Томов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР