Бойко Рашков ще бъде предложението на ПП Продължаваме промяната за

...
Бойко Рашков ще бъде предложението на ПП Продължаваме промяната за
Коментари Харесай

Кирил Петков: Предлагаме Бойко Рашков за вътрешен министър

Бойко Рашков ще бъде предлагането на Политическа партия " Продължаваме промяната " за вътрешен министър. Това разгласи извънредно за " ЕвроДикоф " по тв " Евроком " съпредседателят на партията Кирил Петков.

" Ние от Политическа партия доста го харесваме. И когато стартираме разпределенията, ние бихме предложили той да остане, само че това не значи, че ще бъде той, тъй като това ще би трябвало да се разиска с съдружните сътрудници ", акцентира Петков по адрес на силовия длъжностен министър.

" Не са напълно добре осведомени. Тази настройка, която ти сподели, не съм я чувал ", съобщи той на въпроса на Сашо Диков, че Петков е приказвал с Корнелия Нинова да заеме поста на вицепремиер и вътрешен министър.

" Отидохме в офиса на Нинова, с цел да приказваме. Тя имаше терзания за бюджета. Обяснихме, че потреблението на 1/12 от бюджета за 2021 година за януари няма да е компликация ", сподели още той.



" Оттук-нататък няма да има наши и ваши. Когато знаем, че начело сме поставили най-правилния човек, който желае - да го поддържа ", съобщи водачът на " Продължаваме промяната " във връзка поддръжката на Движение за права и свободи към новия ръководител на Народното събрание. " Това, което направихме е непрестанна връзка с всичките водачи ", съобщи той. И добави: " Няма секрети. Ние не се крием. Ако искахме да се крием нямаше да я има тази фотография ", сподели Петков по въпроса със фотографията му пред " Позитано " 20.

" Истината е, че още не мога да допускам, че Движение за права и свободи направи това нещо - след " Магнитски, " Пандора " и КТБ този човек да е на първи ред... ", съобщи той по адрес на Делян Пеевски.

" Първо минахме през всичките 18 политики, които са в 180 страници. Когато ги изпратим на полтическите сътрудници, те би трябвало да кажат, че са съгласни с тях. След това ще седнем, с цел да приказваме кои са точните министерства и точните хора ", акцентира водачът на Политическа партия.

Партиите ще оферират имена на министри след сключване на съдружното съглашение, съобщи Петков. Той заяви още, че това ще се случи в неделя или най-късно в понеделник.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР