Бойко Рашков се закани люто на Бойко Борисов.Мисля, че имаме

...
Бойко Рашков се закани люто на Бойко Борисов.Мисля, че имаме
Коментари Харесай

Рашков се закани на Борисов за Мата Хари

Бойко Рашков се закани люто на Бойко Борисов.

Мисля, че имаме доста добра връзка с редица уеб сайтове и неправителствени организации, които желаят да спомагат на Министерство на вътрешните работи за откриване на закононарушения. Който желае да спомага, постоянно е добре признат в Министерство на вътрешните работи, в това число и за закононарушения против политическите права на жителите, съобщи вести.бг. 

Това съобщи в коридорите на Народното събрание служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков, откакто взе участие в блиц надзор. 

" Сега в пленарна зака ми бяха сложени съответни въпроси, на които, в случай че човек не е добре квалифициран, няма по какъв начин да отговори, колкото и да е вътре в материята. Единият беше за Хасково и чиновниците на Министерство на вътрешните работи са възмутени от поведението и внушенията на Движение за права и свободи. Сиганлът в Хасково е пристигнал на тел. 112 и е по тази причина, че председателка на Секционна изборна комисия е гласувала вместо други лица. Ние сме длъжни да реагираме на всички сигнали, а съгласно Движение за права и свободи не би трябвало да реагираме. Те в този момент внушават, че им се пречи. Да, ще им пречим да купуват гласове. Тази порочна процедура ще спре. Ще класифицирам цялата информация по отношение на пазаруването на гласове в нашата страна и ще й дам гласност. Трябва да се спре с внушенията, че органите Министерство на вътрешните работи репресират. Твърденията на Движение за права и свободи са смешни ", безапелационен бе Рашков. 

" При нас се водят следствия за издавания на подправени документи. Имаме следствия и за нередности в ТЕЛК по отношение на изборите. В Разград да вземем за пример са формирани 21 досъдебни прозиводства за издаване на документи с погрешно съдъражние от медицински лица. Говоря за хора, които са желали да получат документ от ТЕЛК, с цел да си останат у дома и преносимата урна да мине, с цел да гласоподават с хартиена бюлетина. Разбира се, че има такива хора, само че в тези случаи са открити доста нарушавания. МВР си прави работата, само че това не изнася на някои партии в Народното събрание ", разкри още той.  

" Не съм получил предложение за поста на вътрешен министър в бъдещия кабинет. Ако получа такова предложение, ще го обмисля доста съществено. Г-н Борисов не знаел коя е Мата Хари? Ще помогнем на господин Борисов да си спомни доста неща. Онзи ден задържахме индивида от Автомагистрала " Хемус ". Има задоволително доказателства, че строителството по време на Борисов, Нанков и Аврамова се е правило по този начин - държавно управление отпуска 80-90 млн. лв., те влизат в една банка и се взимат от един малоимотен човек с куха компания. Този човек е получавал сред 1000 и 2000 лв., а на финала е получил един автомобил. Цялото общество би трябвало да знае как са строили Автомагистрала " Хемус ". Разбирате ли по какви пътища ще се движим след време и какви обири са били ", завърши Бойко Рашков. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР