Бойко Рашков се конкурира по скъпарски модни придобивки със суетните

...
Бойко Рашков се конкурира по скъпарски модни придобивки със суетните
Коментари Харесай

Бойко Рашков се издокара с маркова риза за 1000 лева

Бойко Рашков се конкурира по скъпарски фешън придобивки със суетните си колежки в Народното събрание.

Фотографите на ПИК и „ Ретро “ уловиха депутата от Политическа партия да си потегля след работен ден в Народното събрание, облечен с риза за 1000 лв., създадена от елитната дизайнерска марка „ Бърбъри “.

Бившият вътрешен министър бе прикрил скъпарската дреха с по-семпло синьо сако, само че брандираната яка на ризата се подаваше набрежно под него. Тя е от последната сбирка на британската марка, която е извънредно тачена от английската аристокрация. Проверка в задграничен онлайн магазин демонстрира, че цената ѝ е 495 евро. Дрехите на „ Бърбъри “ са желани от редици политици у нас, а един от най-видните ѝ фенове е Румен Овчаров, който неотдавна се появи в тв ефира с тяхна жилетка за 2 хиляди лв..

След няколко метра вървене под жаркото слънце Рашков се качи на хладно в чисто новия си автомобил „ Тесла “, очакващ го на метри от постройката на Народно събрание. Ексминистърът, който е заможен крал и има дворец с 12 тоалетни, неотдавна се снабди с електрическото возило, чиято цена е 110 хиляди лв.. Моделът е създаден през предходната 2022 година, а Рашков закупил американската кола от столична автокъща в квартал „ Орландовци “.

„ Теслата “ на някогашния комунистически следовател е измежду най-умните коли, последно софтуерно потомство. Тя е програмирана съвсем да се движи сама на пътя, с минимална интервенция на водача. Умее да познава пътни знаци, асистира на лидера, предизвестява го, в случай че по нехайство напусне лентата, и управлява скоростта. Освен това в купето на електрическия автомобил царува истински разкош – изтънчен кожен интериор, телевизия, огромни плазмени екрани, гласов надзор и какво ли не.

Суетният някогашен вътрешен министър очевидно обича да показва дебелите си банкови сметки по по всякакъв начин метод, по тази причина се е сдобил и с тузарски номер с огледални числа. Той е скъпоструваща екстра, за която се заплаща в КАТ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР