Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените

...
Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените
Коментари Харесай

Комисията за скандала с Митниците: Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти

Бойко Рашков се е срещал минимум 10 пъти с оповестените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови, до момента в който е бил министър. Това стана ясно по време на съвещание на парламентарната комисия за абсурда в митниците, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Бойко Рашков лъже и то лъже пред цяла България, като сподели, че не познава тези хора. Живко Коцев като част от системата на Министерство на вътрешните работи е подпомагал тези, които е разработвал. Този човек беше препоръчан за основен секретар от военачалник Атанасов и този човек трябваше да дава отговор за провеждането на изборите. За мен това е тежък политически скандал ", заяви Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.

По думите на депутата от ГЕРБ-СДС Рая Назарян може да се направи едно умозаключение, тъй като има и снимков материал. " Може да считаме, че има сериозна активност отвън закона и това, че е разкрита, може би е добър миг. Притеснително е присъединяване на основния секретар, притеснително е, че обратно във времето има данни за постоянно негово държание. ", уточни тя.

" Рашков сподели, че познава тези хора, тъй като те бяха сигналоподатели против Бойко Борисов. Не знам къде сте чул, че не ги познава ", съобщи депутатът от ПП-ДБ  Константин Бачийски.

Йордан Цонев от Движение за права и свободи сподели: " Имам повече от 30 години трудов стаж и съм се нагледал на страшни срамотии, само че на такова нещо не съм бил очевидец. Не тъй като не е имало контрабанда, корупция. Съвсем очевадно е присъединяване на Бойко Рашков в цялата тази скица. "

Припомняме ви, че по-рано през деня Софийският апелативен съд остави за непрекъснато в ареста Петя Банкова и Стефан Димитров. Делото за мярката на Петя Банкова и Стефан Димитров стартира с двучасово забавяне, повода бе ново обвиняване за насила на Банкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР