Бойко Рашков от “Продължаваме Промяната и Мустафа Карадайъ от ДПС

...
Бойко Рашков от “Продължаваме Промяната и Мустафа Карадайъ от ДПС
Коментари Харесай

Стари рани отвориха Рашков и Карадайъ - Топ новини


Бойко Рашков от “Продължаваме Промяната ” и Мустафа Карадайъ от Движение за права и свободи отвориха остарели рани и се скараха за миналите избори. Лидерът на Движението за права и свободи продължава да твърди, че е осъществен полицейски произвол над симпатизанти на партията, до момента в който Рашков изрично отхвърля и показва, че става дума за акции против търговия на избор. Темата бе изключително настояща в 47-мото Народно заседание и ескалира до свалянето на Никола Минчев като ръководител на Народното събрание поради “нарушаване на правилника ”.

Карадайъ заприказва за произвол от страна на Рашков, който бе отпред на Министерството на вътрешните работи и уточни изрично, че по негово време българската полиция се е трансформирала в “партийна милиция ”.

Рашков пък съобщи, че е бил воин, който се е борил против търговията на избор. 

Малко след него на парламентарната естрада излезе и Асен Василев от Политическа партия, който прикани председателстващият съвещанието Кристиан Вигенин да реагира, когато Карадайъ “се разпени на трибуната и стартира да споделя, че се нарушават законите на страната ”. Той помоли Вигенин да напомни на водача на Движение за права и свободи, че сходни изказвания могат да се потвърдят от българския съд и прокуратура.

„ Господин Василев, четете правосъдните решения за милиционерските дейности. Съдът е споделил, че да се трансформира българската полиция в партийна милиция, не аз ”, отсече Карадайъ.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР