Бойко Рашков няма да го изберат за домоуправител във входа,

...
Бойко Рашков няма да го изберат за домоуправител във входа,
Коментари Харесай

Борисов: Рашков няма да го изберат и за домоуправител във входа, където живее

" Бойко Рашков няма да го изберат за домоуправител във входа, където живее. Обаче той внезапно идва и дава оценки за една партия. Що не са съставили държавно управление? Щото са желали мръсните поръчки да ги създадат основно хора от Българска социалистическа партия и президента Радев ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със съпартийци, излъчена онлайн във Facebook

" Да сте чули нещо против Движение за права и свободи? Или против Българска социалистическа партия, Да, България? Те също са били ръководещи ", попита някогашният пермиер.

„ Корнелия Нинова може да има доста недостатъци, само че не прави мръсни работи. Това би трябвало да се свърши от някой различен. Вие забелязвате ли, че Българска социалистическа партия не реагира на подслушването? В друго време щяха да подскочат до тавана. Но в този момент не го вършат, тъй като знаят, че такова нещо няма. Аз не съм давал такова предписание. Това е надълбоко неверно. Аз даже не съм мислил такова нещо. Те имаха сцена на площада. За какво ни е да ги подслушване? Ако желаеме да чуем нещо, те го споделят там “, сподели Борисов във връзка подслушванията.

" Цялата ми прогноза от последните месеци се удостоверява с цялостна мощ. Ние постоянно след избори търсим сътрудници за ръководство и другите също са го правили. Защо в този момент не сформираха държавно управление? Защото са желали мръсните поръчки за ги свършат хора от средите на Българска социалистическа партия и от кандидат-президента Румен Радев ".

" Това са такива хора, такова им е мисленето. Евгени (Михайлов) ми разправяше по какъв начин Рашков го натискал за танковете на времето. Виждате, че това са такива хора. 10 дни не споделят нищо за подслушването, за какво не споделят кой е подслушван, за какво, кой го е правил?

" Тях не ги интересуват изборите, а проверка. Ама такава ще направи постоянно държавно управление. Нинова по всякакъв начин се старае да изясни, че не е нейно държавно управление, само че с редки изключения вътре всички са фрагменти на Българска социалистическа партия. Тя обаче не може да прави такива мръсни работа. Не единствено не съм давал предписание за подслушване на политици, то е надълбоко неправилно. Те всеки ден бяха на площада, защо да ги слушаме ", повтори още Борисов.

" Когато президентът Радев се заклеваше пред Народното събрание, той се обърна към Наско Атанасов: " До две седмици ще ви няма ". Тогава Атанасов скочи: " Ще ни арестуваш ли? " Какво постанова в този момент това притискане, както сподели Пепи Москов - на новите социалисти? Защото за всички това е преференциално ", разяснява Борисов.

" Във всичките ни държавни управления сме били на остатък. Пандемията малко обърка сметкие, само че и с това се справихме. Тук не става дума за нашето име и партията ни. Въпросът към този момент опира до демокрацията, парламентаризма, конституцията ", разгласи Борисов.

" В идващия месец и малко до изборите, желая ГЕРБ да сме деликатни. Ще ни вършат компромати, ще подмятат неща. Ако няма, ще ги инсценират, само че значимото им е всеки ден в медиите да има тематика против нас. В същото време виждате, че за Слави се мълчи ", изясни още Бойко Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР