Бойко Рашков има една единствена задача – да осигури втория

...
Бойко Рашков има една единствена задача – да осигури втория
Коментари Харесай

Бранимир Георгиев от ГЕРБ/СДС: Бойко Рашков има една единствена задача – да осигури втория мандат на Румен Радев

Бойко Рашков има една единствена задача – да обезпечи втория мандат на Румен Радев. Това разяснява в изявление за Радио „ Фокус “ – Варна, претендентът за депутат от листата на Коалиция ГЕРБ/СДС в 3-ти МИР – Варна Бранимир Георгиев. Той уточни, че през цялата предизборна акция се усеща мощно вмешателство и нхората стават очевидци на това събитие всеки ден, изключително в последните дни.

„ Лицето Бойко Рашков употребява институцията Министерство на вътрешните работи единствено за това. В последните дни станахме очевидци на акции, в които се подмятат някакви изказвания, но ей по този начин, без никакви доказателства, без коментар от съд и прокуратура. Имаме единствено едно празно говорене. Излиза лицето Бойко Рашков от заран до вечер по медиите, приказва всякакви неща, едвам не заспи и чака хората да му повярват. Дали обаче е истина това, което приказва – никой не знае.
свързани новини81849на 05.11.2021
А акциите му са ужасно забавни.Предния път приказва за описи, които са бил сякаш за закупуване на гласове, а в следствие се оказа, че е лист на гостите от сватбата на кмета.

Рашков обаче не се отхвърля елементарно. Отново излязоха описи, този път става известно обаче, че са с имената на хора, които би трябвало да получат дърва за огрев. Аз чакам идната акция на Бойко Рашков да е против някой домоуправител и да изкара домакинската книга, да размята лист с имена и да каже: Ей тия хора с в лист. Дотам му е потенциалът на Бойко Рашков, толкоз си може индивида и няма виновност за това. Слуша командата на Румен Радев, тъй като Радев желае да си подсигури втори мандат. За да си реализира задачата е подготвен да мине през всичко, в това число да хвърли страната в рецесия и в безпорядък, та след него потоп, само че единствено и единствено да се добере до втория мандат “, безапелационен бе Бранимир Георгиев.

Той добави, че по-сериозният проблем е обвързван с обстоятелството, че голям брой инфраструктурни планове са спрени, като Варненска област не е изключение. Сред по-важните Георгиев открои
прекъсването на работата по Автомагистрала „ Хемус “.

„ Спирането на този план ще се отрази извънредно отрицателно на цяла Варненска област, та даже и Североизточна България. Спирането на дейностите по Автомагистрала „ Хемус “ ще се отрази зле на бизнеса, на туризма в района, а най-ощетени ще са хората, които желаят да стигат да се придвижват по-бързо, без да употребяват заобиколни направления.

Друг значим план, за който нищо не се чува, е Автомагистрала „ Черно море “. Ако би трябвало пък да повдигнем „ обичаната “ тематика на нашите съперници - втори Аспарухов мост, то ние на първо място би трябвало да имаме автомагистрали, а точно „ Черно море “ и „ Хемус “, с цел да има какво да свързва този предстоящ мост.

Проектите, които остават под въпрос сигурно не са един или два. Освен автомагистралите, няма по какъв начин да пропуснем свлачището на „ Трифон Зарезан “, тунела под Шипка и още, и още. Служебното държавно управление просто приключи работата по планове, които хората чакаха с неспокойствие. Това закъснение се отразява освен на развиването на районите, само че се усеща и чисто финансово, тъй като с всеки минал ден строителните материали се оскъпяват и цената на всеки един от тези планове ще се качи двойно, та и тройно. Тук е мястото някой да излезе и да поеме ясна отговорност за всички спрени планове.

Защото средствата за тях бяха отклонени с оправданието, че ще отидат за битка с коронавирус рецесията, а паралелно с това служебното държавно управление тегли следващ заем, който набъбна на милиард и половина лв..

И аз като жител желая да знам къде са всичките тези средства? От една страна имаме теглени заеми, от друга спрени пари от плановете, а всички помним, по какъв начин първото служебно държавно управление се тупаше в гърдите, че ще преизпълни бюджета. Е добре, къде тогава са парите и какво постанова тегленето заеми? Ако някой ми отговори ще съм доста признателен “, сподели в умозаключение Бранимир Георгиев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР