Бойко Рашков, депутат от ПП и бивш вътрешен министър, заяви

...
Бойко Рашков, депутат от ПП и бивш вътрешен министър, заяви
Коментари Харесай

Бойко Рашков няма за какво да ходи пак в прокуратурата

Бойко Рашков, народен представител от Политическа партия и някогашен вътрешен министър, съобщи пред бТВ, че няма да се явява в прокуратурата да дава нови показания по въпросът с Автомагистрала " Хемус.

Това разгласи националният представител откакто, че Рашков има какво ново да каже по случая, основано на гостуването му на 20 ноември в предаване на Нова телевизия.

Бях поканен първоначално от един прокурор, с който говорехме на общ език, а в този момент различен прокурор се пробва да се срещне с мен, който даже не познава материалите по делото, т.е. резултат от срещата няма да има, съобщи Бойко Рашков, като добави и че няма какво ново да свидетелства. " Изнасям едни и същи обстоятелства и данни, които са ми известни. Стоя зад думите си ", съобщи Рашков. Припомняме, че става въпрос за делото, което се води за източване на средства от строителството на Автомагистрала " Хемус " и по което следствие има По случая Рашков не един път е твърдял, че средствата са изтичали към каси и чекмеджета на политически сили, като е визирал ГЕРБ.
 Бойко Рашков: Ще продължим следствието на схемите на ГЕРБ с пътните градежи
Бойко Рашков: Ще продължим следствието на схемите на ГЕРБ с пътните градежи

Ако политици не престават да се занимават с престъпни закононарушения, би трябвало да има затвор за тях

По думите на някогашния вътрешен министър следствието по аферата Автомагистрала " Хемус " би трябвало да завърши напълно скоро.

На въпрос за какво го викат още веднъж, откакто към този момент е приказвал с прокурор, депутатът от Политическа партия уточни, че повода за това е, че прокуратурата е политическа благосъстоятелност. Ръководството на ГЕРБ си избира основните прокурори в България, нищо, че Конституцията споделя друго, добави още Рашков, отпращайки към оня запис от години с имитация към водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Бойко Рашков прикани прокуратурата да " спрат да вършат PR на ГЕРБ " и " да спрат да припяват на ГЕРБ ".

Бившият вътрешен министър разяснява и мигрантския напън, засилен в последните месеци, като съобщи, че не схваща за какво господин Борисов се хвали, че по време на неговите 12 години като министър председател, мигрантски напън не е имало.

" Това е безспорна неистина и тя е доста нагла ", разгневи се Рашков. Ако е нямало бежански поток, щеше ли да се прави ограда, пита той. Няма страна, която да е външна за Европейски Съюз и в това време през нея да няма мигрантски напън, добави Бойко Рашков. За неприятното положение на граничната вадичка - оградата и защитата - Бойко Рашков упрекна дългогодишното ръководство на ГЕРБ.
 Демерджиев: Границата не е добре обезпечена, оградата се къса всеки ден
Демерджиев: Границата не е добре обезпечена, оградата се къса всеки ден

Ако родителите на убития служител на реда желали оставката, той щял да я даде
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР