Бойко няма работа в този парламент, а в следващия като

...
Бойко няма работа в този парламент, а в следващия като
Коментари Харесай

Георги Марков: Бойко ще иде в парламента, но като следващ премиер

" Бойко няма работа в този парламент, а в идващия като новоизбран министър председател! Не са му дали мандат и нямат право да го викат.

Победителите са смешни! На какво от горната страна викате Бойко в този парламент? Член.83, ал.2 от Конституцията касае единствено министрите.

Мандатът му не е от това, а от предишното Народно заседание. Затова подава оставка ".

Това написа във Facebook някогашният народен представител от ГЕРБ Георги Марков.

" Ще видите Бойко в идващия парламент като министър председател, когато го изберем с уместно болшинство и ви победи за следващ път!

Победените са нагли! Не позволиха за парламентарен началник представител от ГЕРБ, както го изискват обикновените правила на демокрацията и гласът национален и Божи. Обидиха претендента на ГЕРБ за председателското място – българска жена, българска майка, имаща и внучета, жена със семейство, със брачен партньор, и то мъж.

Нарекохте ГЕРБ токсична партия. Въобще на какво от горната страна си мислите, че Бойко може да ви удостои с вниманието си.

Та Борисов 12 години поддържа връзка с Доналд Тръмп, с Камерън, с Виктор Орбан, Меркел, Макрон и с кого ли не още. Той е безценен другар на Ердоган, с цел да пристигна да ви слуша „ Ревизоро Мая “, Хаджикян, Бабикян и компания.

Бойко е в отпуск. Има си заместител.

10 години бял ден не видя да оправя горката България. Да я оправя след двете национални произшествия, до които я доведохте по времето на Луканов и Виденов. До паралелната страна, която доведохте по времето на държавното управление на Илия Павлов, на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

До кривата круша, която я докара тройната коалиция, известна с обръчите от компании. До безвремието, което я докара Орешарски по време на държавното управление на победените, когато ни стопираха европарите. Бойко е в отпуск и ще си почине добре, тъй като си има партия победител, на главата са му 5 млн. българи, които ръководи на локално равнище, има си ЕНП, в което е старейшина.

Вие, победените, нищо не направихте за 30 години, а Бойко ви направи 3 метра, зали, църкви и автомагистрали. Спря мигрантите. Направи ослепително европредседателство. Направи домакинство на пътя на коприната, направи Балканска четворка и така нататък

Вие правете кворума. Вие, победените, оправяйте България. Оправяйте ни от чумата, говорете с Ердоган да не пуска мигрантите, правете каквото си желаете. Ще съсипете България и Бойко ще пристигна да я оправи. Тогава отново ще го видите в Народното събрание ", добавя Марков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР