"Бойко, не посягай към мандата. Бягай от него като от

...
"Бойко, не посягай към мандата. Бягай от него като от
Коментари Харесай

Георги Марков: Бойко, не посягай към мандата!

"Бойко, не посягай към мандата. Бягай от него като от ковид. Не ти би трябвало такава пакост. За какъв мир приказваш, ти война не си направил ". Този зов към премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов насочи в предаването "12+3 " по "Хоризонт " някогашният народен представител от гражданската квота на ГЕРБ Георги Марков.
"България има политик с 5 следващи победи, с което побеждава Меркел, Орбан и Рюте. Бойко Борисов става старейшина на ЕНП ", разяснява той.
Георги Марков показа, че се радва, че няма да бъде народен представител в 45-ия парламент: "Слава богу, че няма да бъда ".
По думите му няма свежи имена в новите обединения, тъй като са познати "кой като министър при Бойко, кой като омбудсман ".
Според Марков е обикновено с едно телевизионно шоу да бъдат извоювани няколкостотин хиляди гласа и даде образец с Бепе Грило в Италия и Володимир Зеленски в Украйна.
"Коалицията "анти-ГЕРБ " има конституционно болшинство и могат даже да трансформират Конституцията на страната ", акцентира някогашният парламентарен арбитър.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР