Бойко Клечков ще си подаде оставката като областен председател на

...
Бойко Клечков ще си подаде оставката като областен председател на
Коментари Харесай

Бойко Клечков си подава оставката като областен председател на партията

Бойко Клечков ще си подаде оставката като регионален ръководител на партията поради загубата на депутатски мандат в региона, това разгласи той на конференция, в която регистрира резултата от изборите.

Той ще продължи да работи в името на партията като редови член на Българска социалистическа партия. Оставката би трябвало да бъде разисквана в общинските партийни организации по-късно на регионално съвещание, когато ще стане ясно мнението на партийната организация в Кюстендил.
До в този момент не е имало случай в който да се преглежда оставка на регионален ръководител на партията,посочи още Клечков.
Тепърва ще се прави разбор в общинските партийни организации за повода за този резултат.

" Чисто като партиен функционер аз, като регионален ръководител на партията, несъмнено ще си подам оставката за този сериозен резултат – тази сериозна загуба. От много години нашата партия не е била без представител “, разяснява Бойко Клечков.

" Аз съм уверен, че въпреки всичко като партия организирахме една доста добра акция, в която се включиха всички наши представители “, сподели Бойко Клечков.

Клечков уточни, че в Левицата са се прелели не повече от 200 гласа, само че пък регистрира по- добра работа и надлежно резултат в Дупница. Възраждане получават близо 2 000 гласа в региона, а на предишините изобри Българска социалистическа партия са имали с 1 000 гласа повече от Възраждане.

Българска социалистическа партия направи порядъчен резултат в област Кюстендил спрямо този в страната.На национално равнище е малко под 9%, а в Кюстендил резултата въпреки всичко е насърчителен, уточни още Клечков.
" Ако си създадем верните заключения от акцията в бъдеще време има къде да работим.Загубата си е загуба, тя е наприятна за всички, само че не тека смазваща, че да ни откаже от партийната работа ", безапелационен е Клечков.
" Искам да благодаря на всички наши представители в секционните комисии в РИК, нашите членове и симпатизанти, представителите на първичните партийни организации, хората, които ни поддържаха ",благодари Клечков.
" Ние като партия ще продължаваме да отстояваме ползите на нашите симпатизнти, в този момент естествено това посредством посланичество в Народното събрание няма да стане, само че посредством нашите други сътрудници в Народното събрание,почисто партийна линия ще търсим решение на проблеми, които са свързани с Кюстендил ", сподели още Клечков.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР