Бойко има и силата, и харизмата да стане президент. Негов

...
Бойко има и силата, и харизмата да стане президент. Негов
Коментари Харесай

Бум! Топ-Пророчицата Разкри, Кой Е Истинският Шеф На Борисов, Де Да Беше Брюксел Или Путин! В България Ще Има

Бойко има и силата, и харизмата да стане президент.

Негов ще е изборът, тъй като може и да се откаже “, сподели сензационно врачката. Според нея ние към този момент сме работели с извънземните и не бивало да се плашим, тъй като сме се подготвяли за новия международен ред. „ Европейски Съюз ще се разпадне. Не по-рано от 2025 година ще се случи това и ние ще извървим пътя си. Колкото и да е необичайно, с Русия и Турция най-вече ще си взаимодействаме. Евразия ще е най-големият план, който ще е част от този нов ред.

Ще има нова валута и тя няма да е евро

България ще стартира да се измъква от рецесията, като стане вносител и производител на газ. Това ще се случи не по-рано от 2020 година “, разясни Теодора Стефанова, написа Пик.

Гадателката също предвижда и какво ще бъдещото на ръководещата коалиция:

„ Тази коалиция е нежна. Ще ескалира обстановката при патриотите март – април другата година, дотогава обаче няма да се разпаднат. Ще има промяна на министри и зам.-министри, ще ескалират нещата в края на 2019 и в случай че не се разпаднат съдружните сътрудници, ще се закрепи ръководството, в случай че не, може да отидем и на избори. Но виждам страната още дълго време да се ръководи от обединения. В Българска социалистическа партия може да има разединение, сили набира Марешки, както и Слави Трифонов.

Той ще влезе в политиката и партията му скоро ще стане факт. Може и да не е водач той, само че сигурно в някакъв миг може да издигне жена за президент и за министър председател. Аз мисля, че първо Бойко ще стане президент, а след него ще ръководят дами като президент и министър председател “, безапелационна е Теодора Стефанова.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР