Бойко е моят съсед, до който винаги седя по време

...
Бойко е моят съсед, до който винаги седя по време
Коментари Харесай

Себастиан Курц към Борисов: Благодаря ти много за добрата съвместна работа

" Бойко е моят комшия, до който постоянно седнал съм по време на съвещание на Европейския съвет. И по тази причина доста се веселя, че през днешния ден имаме опция да се срещнем тук във Виена. Бойко, благодаря ти доста за в действителност положителната взаимна работа ". Това сподели австрийският канцлер Себастиан Курц в диалог с премиера Бойко Борисов.

" Радвам се в действителност, че съдействието сред България и Австрия е толкоз положително, че ние можем, както през днешния ден показахме, да работим по общите цели за нашите две страни ", сподели още Курц.

Радвам се, че през днешния ден си тук и мога да те поздравявам с добре пристигнал, обърна се канцлерът на Австрия към българския министър председател.

" И аз му благодаря за тази опция. Винаги с Австрия сме си помагали, както и да вземем европейски решения дружно. Не инцидентно прозрачността в България е провела най-големите австрийски компании, да влагаме в стратегически сфери милиарди, както и развиването на добър бизнес в България ", сподели Борисов.

Вярвам, че още тази вечер на среща с Шарл Мишел и Урсула фон дер Лайен бързо ще се промени ситуацията, тъй като ние просто желаеме да се изпълнят договорите. Колкото сме заръчали да ни ги дадат от имунизациите ", уточни министър председателят.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3039441166283933
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР