Бойко Борисов започва да се плаши истински, като гледа Сподели

...
Бойко Борисов започва да се плаши истински, като гледа Сподели
Коментари Харесай

Да се стегнат, да си се целуват и прегръщат - Борисов за разговорите за кабинет

Бойко Борисов стартира да се плаши същински, като гледа

Сподели и страстите си пред последователи, които го окуражаваха " не се плашете ", " няма защо да се плашите ", " нашето време още веднъж ще пристигна. " Експремиерът изслуша няколко описа на деятели на ГЕРБ за претърсвания и инспекции, направени по време на предизборната акция и като цяло за под управлението на Бойко Рашков.

Преди няколко дни от ГЕРБ се заканиха, че ще заведат каузи поради непозволени дейности. Днес Борисов чу от деятелите си с изключение на истории и уверения, че единствено Българска социалистическа партия са купували гласове, а цената е " петдесетаците в магазина ".

Лидерът на ГЕРБ употребява момента, с цел да даде коментар по настоящата политическа конюнктура пред камерите, а и пред своите последователи.
 Има Такъв Народ подготвени със състава на кабинета, останалото било „ бля-бля-бля “
Има Такъв Народ подготвени със състава на кабинета, останалото било „ бля-бля-бля “

Питат протестните партии ще работят ли с тях

Аз на Слави му споделих към този момент, задочно, че съм им сърбал попарата на тези реформатори и ще го изоставят по средата на реката , съобщи Борисов. С подигравка и в типичния си жанр Борисов прикани да си създадат държавно управление, третите, четвъртите, петите на изборите.

Да се стегнат, да си създадат държавно управление, като не ги е позор, единствено мен да не намесват, да си се целуват, да си се прегръщат...

Борисов е забранил на своите хора от ГЕРБ да вършат каквито и да е било срещи, а за себе си: " Не желая даже добър ден да ми споделят. "

Лидерът на ГЕРБ още веднъж изрече терзанието си за: " Един път, повторно, за какво не си поемат политическата отговорност. Половин милиард пари са това, само че безплодни... "
 Демократична България чакат покана от Има Такъв Народ, не дават поддръжка за котка в чувал
Демократична България чакат покана от Има Такъв Народ, не дават поддръжка за котка в чувал

Не желаят и д ги притискат до стената

Иначе на служебния министър председател Стефан Янев, който, по думите на Борисов, се измъкнал през задния вход на Народното събрание през днешния ден, може единствено да благодари за безплатната реклама от парламентарната естрада , защото служебният министър председател признал, че предходното държавно управление е давало пари за Северозападна България, за Хемус, за автомагистралата Ботевград, за бизнеса в пандемията.

Борисов съзира един проект - да посегнат на . " Първото, на което посегнаха е ББР. " Според Борисов първо са желали да я откраднат, само че като са видели, че не може, тъй като банката е в цветущо положение, в този момент има проект да я източат . " Сега се чудят по какъв начин да я източат ", съобщи Борисов въпреки и да не уточни точни имена. Преди това той още веднъж съобщи, че Българска социалистическа партия е международен първенец по банкрутиране на банки, само че намеси и " Демократична България " и Слави Трифонов в обвиняването си за такава интервенция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР