Бойко Борисов заплашва да прати момчета с плакати и домати

...
Бойко Борисов заплашва да прати момчета с плакати и домати
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Таванът на строена от ГЕРБ детска градина в София пада върху спящи деца

Бойко Борисов заплашва да прати момчета с плакати и домати при директорката на столичната дирекция “Образование ” от ПП-ДБ. Поводът? В дружеска колекция на ГЕРБ директорка на детска градина заявява честност и се оплаква, че била политически репресирана и унижавана от ПП-ДБ, не ѝ отпускали пари, децата от една група нямало къде да играят.


Докато Борисов се упражнява в предизборни сценки, на “лошата ” и.д. шеф на дирекция “Образование ” ѝ се постанова да се занимава с наследени от ГЕРБ падащи тавани. В детска градина. Сигурно сте чували фразата “Таванът ли би трябвало да падне, с цел да обърне някой внимание? ”.


Е, тук не е метафора - приказваме за огромни части мазилка, падащи напълно безусловно върху спящи деца в столична детска градина. Това е строителство, поръчвано от ГЕРБ и оставено “в завещание ”. И то не в някоя детска градина на 40 години. Говорим за нова постройка, на 8 години, издигната от ГЕРБ, която единствено през тази година се е наложило да бъде ремонтирана за над 250 000 лева. 

В резултат на некачественото строителство, некачествени поправки и липса на поддръжка, през това лято газовата апаратура на градината аварира и се самозапалва. По чист шанс градината не изгаря, тъй като по същото време се и наводнява (канализацията ѝ е по-ниска от тази на улицата). Всичко това не е чудно - компанията, построила градината, чудодейно банкрутира незабавно след последното заплащане от общината към нея. В резултат постройката не е имала нито ден гаранция.


За тази градина (а тя е една от много) ще се наложи да бъде финансирано изцяло обслужване на постройката, тъй като съгласно инженерите, създали ревизия след падащите тавани, всички подове и тавани са рискови. По чист шанс частите от тавана са паднали върху краката на децата, а не върху главите им. 


Ако има непокътнат знак на ГЕРБ, това ще е ремонтът на ремонта. ТОВА е наследството на ГЕРБ. После, в случай че се чудите за какво сегашната власт не съумява да отдели пари за едно или друго, ето ви го отговора. Защото “построеното ”, с което ГЕРБ не стопира да се хвали, се срутва. И се постанова да бъде обезопасявано. 

Така че бих посъветвал господин Борисов да не харчи пари за домати. Може да се окаже, че недоволните гласоподаватели сами ще му ги доставят.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР